Skip to main content

Sushi en BBQ catering Vorstenbosch

Heeft u zin om vanavond sushi te eten? Gaat u een feest of evenement organiseren en wilt u daar sushi bij serveren? Of bent u juist op zoek naar een echte BBQ kok om ter plaatse de lekkerste BBQ gerechten te bereiden? Het kan allemaal bij Voske’s BBQ & Sushi! Wij bereiden de lekkerste dagverse sushi voor de scherpste prijs en komen die graag bij u in Vorstenbosch bezorgen.

Kraakverse sushi bezorgd in Vorstenbosch

Onze sushi wordt elke dag vers bereid met de beste ingrediënten, en is daarom altijd van topkwaliteit. Sushi met zalm, makreel, paling, baars, tonijn, garnaal en natuurlijk krab, maar ook heerlijke vegetarische ingrediënten worden gebruikt: komkommer, ei, tofu, avocado… Wij hebben echt voor ieder wat wils, en als u niet kunt kiezen, dan kunt u altijd nog een verrassingsschaal bestellen, samengesteld door onze sushichef! Kijk maar eens op onze menukaart en bestel direct de lekkerste sushi! Voor slechts €4,50 bezorgen wij de sushi bij u in Vorstenbosch.

Sushi, sashimi en meer

Natuurlijk hebben wij naast sushi en sashimi ook vele heerlijke bijgerechten, zoals soep, crispy rolls, salades en yakitori. Alles hartstikke vers, en dat proeft u! Wij kopen onze ingrediënten slim in, en zorgen dat onze overheadkosten zo laag mogelijk blijven. Daardoor kunnen wij zulke scherpe prijzen hanteren en toch topkwaliteit leveren!

BBQ Catering in Vorstenbosch

Wilt u op uw feest liever een barbecue organiseren? Bij Voske’s BBQ & Sushi kunt u een professionele BBQ bestellen, inclusief kok. Vlees en groenten worden door hem op vakkundige wijze bereid; u en uw gasten hoeven het lekkers alleen nog maar op te eten. Ons BBQ arrangement inclusief kok is geschikt voor feesten en bijeenkomsten vanaf 10 personen. Vanaf 50 personen is de kok én het gekoeld vervoer gratis! Geeft u een feest voor minder dan 50 personen, dan betaalt u €35,- per uur voor de kok.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het laten bezorgen van sushi in Vorstenbosch of het organiseren van een BBQ met kok? Neem gerust contact met ons op. Wilt u graag weten wat zo’n BBQ voor u zou kosten? Vraag dan hier eenvoudig een offerte aan; wij doen u dan snel een passend aanbod!

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op