Skip to main content

Allergenen informatie

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om allergieën bij ons te melden voordat u een bestelling plaatst. Bij twijfel of onduidelijkheden, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
Onze missie is om de lekkerste maaltijden te bereiden en bij u thuis te bezorgen. Hier zetten wij ons elke dag weer voor in wij garanderen te allen tijden dat ieder gerecht vers wordt bereidt. De verantwoordelijkheid voor uw gezondheid kunnen wij echter niet dragen.

Wanneer u een dieet of allergie heeft

Wij verzoeken u om te melden, wanneer u allergenen heeft. Dit kan schriftelijk of telefonisch. Wij geven u graag direct informatie over onze gerechten en of deze wellicht één of meerdere van de 14 allergenen bevatten die in de Allergenenwet zijn genoemd zoals ei, gluten, lupine, melk, mosterd, noten, pinda’s, schaaldieren, selderij, sesamzaad, soja, vis, weekdieren en zwaveldioxide.
Wij verzoeken u vriendelijk om zoveel mogelijk informatie te geven over uw allergieën. Onze gerechten kunnen namelijk toch soms andere ingrediënten bevatten. Ons keukenpersoneel gaat uiterst zorgvuldig om met alle producten waarmee we werken. In het geval van een allergie zijn we vanzelfsprekend extra oplettend. In onze keuken kan er echter altijd sprake zijn van sporen van ingrediënten, ook van de 14 allergenen. Kruisbesmetting zullen wij te allen tijde proberen te voorkomen. Ondanks het feit dat wij zeer zorgvuldig werken en er alles aan doen om risico’s tot een minimum te beperken, kunnen wij echter geen verantwoordelijkheid dragen voor het terecht komen van eventuele sporen in uw maaltijd.

In principe koken wij niet voor mensen met een levensbedreigende allergie, zoals pinda-, noten of sesamallergie. De verantwoordelijkheid om dit soort allergieën te melden, ligt bij u.

Mocht u vragen hebben m.b.t. allergieën, nodigen wij u uit om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en geven u direct advies en informatie over eventuele risico’s.