Skip to main content

Bbq catering

Bbq catering inclusief kok vanaf € 14,50 p.p.

Bent u op zoek naar BBQ catering met een professionele kok? Dan bent u bij Voske’s BBQ aan het juiste adres! Op een professionele BBQ bereidt onze kok op vakkundige wijze het vlees en de groenten. Hij zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw bijeenkomst.

Kosteloos een kok op locatie

Wees verzekerd van mooi gegrilde producten voor uw gasten. Bij een bestelling vanaf 50 personen komt onze kok geheel gratis de barbecue bij u verzorgen. Is het een kleinere groep? Dan rekenen we € 35,- per uur voor de kok.

Bbq-pakketten

Onze kok heeft een enorme passie voor barbecueën, én een heleboel ervaring. Hij heeft met zorg de bbq-pakketten samengesteld waarbij hij rekening houdt met smaakcombinaties, seizoensgroenten en de huidige foodtrends. Voor ieder budget, voor iedere gelegenheid en voor ieder moment in het jaar hebben wij passende pakketten.

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom Voske’s BBQ catering?

  • Al vanaf 10 personen kunt u bij ons terecht, inclusief kok
  • Aankleding van uw feest, muziek of partyverhuur is ook bij ons mogelijk
  • Kosteloos een kok en gekoeld transport vanaf 50 personen!
  • Uitgebreid bbq-assortiment

Maak direct een afspraak

Vraag een offerte aan voor uw bbq-feest inclusief kok. Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

OFFERTE AANVRAGEN
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze pagina met informatie over allergenen. Wij verzoeken u vriendelijk om allergieën bij ons te melden voordat u een bestelling plaatst. Bij twijfel of onduidelijkheden, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
Close Menu