Skip to main content

Sushi bestellen en bezorgen in Veghel

De lekkerste sushi van Veghel komt van Voske’s BBQ & Sushi. Alles wordt vers bereid en er is een zeer ruime keuze. Sushi, Poké bowls, maar ook andere gerechten zoals bijvoorbeeld miniloempia’s, Teriyaki spiesjes en nog veel meer bezorgen wij bij u thuis of op kantoor.

Echt verse sushi

Sushi moet vers zijn; dan is hij op zijn lekkerst. Wij hebben ons daarin gespecialiseerd: we maken uw sushi zo kort mogelijk voor de bezorging. Wij gebruiken alleen dagverse vis voor onze gerechten, maar ook de ingrediënten voor onze vegetarische sushi zijn altijd vers en van de beste kwaliteit. Van de groenten en de rijst, tot de omelet die we gebruiken: de sushi wordt kraakvers gemaakt en bij u bezorgd, aan huis of op de zaak!

Kleine en grote bestellingen

Wij bezorgen sushi voor één persoon, maar ook voor grote gezelschappen. Geeft u een feest of heeft u een evenement? Wij hebben verschillende speciale, grote schalen samengesteld met een feestelijke opmaak. Hoe meer u bestelt, hoe voordeliger het wordt, en uw gasten zullen onder de indruk zijn van de prachtige kleuren en heerlijke smaakcombinaties! Voor het bezorgen in Veghel rekenen wij slechts €2,50, maar voor bestellingen vanaf €75,- is de bezorging gratis!

BBQ catering mét kok in Veghel

Ook voor compleet verzorgde BBQ catering in Veghel kunt u Voske’s BBQ & Sushi inschakelen, inclusief de kok die alle vlees- en groentegerechten op vakkundige wijze bereidt voor u en uw gasten! Uiteraard nemen wij onze eigen professionele barbecue mee en zorgen wij voor de beste ingrediënten voor een geslaagd BBQ feest. Al voor bijeenkomsten vanaf 10 personen kunt u het BBQ arrangement bestellen. Vanaf 50 personen is de kok zelfs gratis; daaronder hanteren wij een tarief voor de chef van €35,- per uur. Vraag hier eenvoudig een offerte aan voor een BBQ mét chef op uw evenement!

Bestel direct

Bestel eenvoudig uw sushi gerechten online, of bel ons eventjes op 06-33253121. Wij zijn geopend van vrijdag t/m maandag en woensdag. Heeft u vragen over onze services of gerechten? Neem ook dan gerust even contact met ons op. U kunt ons ook een mailtje sturen, wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op