Skip to main content

Kraakverse sushi in Sint Oedenrode bezorgd

Heeft u trek in sushi vanavond? Of wilt u graag sushi laten bezorgen op kantoor, of een evenement? Voske’s BBQ & Sushi maakt de allerlekkerste sushi en zorgt ervoor dat hij zo vers mogelijk bij u in Sint Oedenrode bezorgd wordt! Wij werken altijd met dagverse vis en maken de bestellingen zo kort mogelijk voor de bezorging pas klaar. Zo kunt u genieten van echt verse, heerlijke sushi, of één van de andere gerechten die uit onze keuken komen!

Sushi en andere gerechten bestellen in Sint Oedenrode

Naast de vele verschillende soorten sushi, zoals maki in allerlei varianten, Nigiri en Sashimi, komt er nog veel meer uit onze eigen keuken. Denk aan heerlijke en voedzame Poké bowls, maar ook gerechten als Beef Teriyaki, Teriyaki spiesjes of zelfs Carpaccio, een Black Angus burger of een smakelijk kipsaté menu. Wij hebben voor ieder wat wils, alles wordt vers bereid en bezorgd bij u in Sint Oedenrode voor slechts €4,50.

Sushi, een gezonde keuze

Sushi is niet alleen superlekker; de ingrediënten zijn over het algemeen ook heel gezond. Een uitstekende keuze dus wanneer u eten bestelt. Ingrediënten zoals verse vis, zeewier, maar ook komkommer, avocado en andere groenten zijn een bron van eiwitten, mineralen, gezonde vetzuren en allerlei vitamines.

Sushi of BBQ Catering in Sint Oedenrode

Ook voor grotere feesten en partijen kunt u bij Voske’s BBQ & Sushi terecht voor de smakelijkste en meest kleurrijke sushi schotels. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw BBQ catering volledig door ons te laten verzorgen. Al voor bijeenkomsten vanaf 10 personen komt onze kok graag naar Sint Oedenrode toe om de lekkerste gerechten te bereiden. Zo kunnen u en uw gasten genieten van perfect gegrilde vlees- en groentegerechten en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Betreft het een BBQ voor meer dan 50 personen? Dan hoeft u voor de kok niet te betalen! Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze services of heeft u een vraag over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag verder en geven u een passend advies.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op