Skip to main content

De beste en lekkerste sushi bestellen in Schijndel

Bij Voske’s BBQ & Sushi bestelt u de allerlekkerste sushi van Meierijstad. Al onze sushi én aanverwante gerechten worden vers bereid met dagverse vis en andere ingrediënten van topkwaliteit. Omdat wij de tijd tussen het maken en bezorgen van de sushi zo kort mogelijk houden, lukt het ons om de beste sushi bij u in Schijndel te bezorgen! Kijk snel in ons assortiment en bestel uw favoriete sushi, of laat u verrassen met één van onze sushi mixboxen, samengesteld door de chef.

Verse sushi bezorgd in Schijndel voor een kleine prijs

Onze sushi is niet alleen superlekker; hij is ook nog eens heel voordelig. Doordat wij scherp inkopen en onze bedrijfskosten zo laag mogelijk houden, kunnen wij de beste producten aanbieden tegen de lage prijzen die wij hanteren. Wij zijn goedkoper dan andere sushi-restaurants in de buurt, maar dat doet helemaal niets af aan de kwaliteit! Voor €4,50 komen wij uw favoriete sushi, Poké bowls of andere hapjes bij u thuis of op kantoor in Schijndel bezorgen.

Kleine en grote bestellingen

U kunt bij Voske’s BBQ & Sushi terecht voor een bescheiden sushi bestelling voor één of twee personen, maar ook voor grote gezelschappen bereiden wij de lekkerste sushi. Zo kunt u ook speciale schalen en schotels bestellen die wij speciaal voor uw feest of evenement feestelijk opmaken. De kleurrijke samenstelling van bijzondere smaakcombinaties zal indruk maken op uw gasten!

BBQ catering in Schijndel

Organiseert u een feest en wilt u daarbij heerlijke BBQ gerechten serveren? Maak dan gebruik van onze compleet verzorgde BBQ catering service, inclusief kok! Onze kok bereidt al het lekkers op vakkundige wijze op een professionele BBQ. Al vanaf €10,50 per persoon kunt u een geheel verzorgde BBQ op uw feest laten komen. Vanaf 50 personen komt de kok namelijk gratis! Bij feesten en partijen tussen de 10 en de 50 personen rekenen wij een uurtarief voor de kok van €35,-.  Neem voor meer informatie contact op of vraag direct een offerte aan!

Meer informatie

Wilt u meer weten over het bestellen van sushi of andere gerechten in Schijndel? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u last van een allergie? Dan verzoeken wij u om dit aan ons door te geven; wij kunnen u direct advies en informatie geven over de risico’s, en er rekening mee houden bij de verwerking van de bestellingen.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op