Skip to main content

De beste sushi bezorgd in Nistelrode

Bij Voske’s BBQ & Sushi maken we de allerlekkerste sushi van Veghel én omstreken voor een hele aantrekkelijke prijs, en die bezorgen we ook bij u in Nistelrode! Wij zorgen ervoor dat al onze gerechten zo kort mogelijk voor bezorging bereid worden. Daardoor is de sushi krakend vers als hij bij u bezorgd wordt. Bovendien gebruiken wij altijd dagverse vis en ook onze overige ingrediënten zijn van de beste kwaliteit.

Bestel sushi en meer in Nistelrode

In ons assortiment vindt u een grote verscheidenheid aan vers gemaakte sushi. Maki, Sashimi, Nigiri, maar ook allerlei andere hapjes en maaltijden worden bij ons in de keuken met veel smaak en aandacht bereid. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke Beef Teriyaki en verschillende Poké bowls, maar ook andere gerechten zoals een sappig broodje Black Angus burger met frietjes en salade of een Kip Saté menu. Echt iedereen in uw gezelschap zal dus bij ons terecht kunnen voor een lekker en vers bereid maal! Voor slechts €4,50 komen wij uw sushi en andere gerechten bij u in Nistelrode bezorgen. Bestel eenvoudig online!

Voor grote en kleine gezelschappen

U kunt bij ons alleen voor uzelf bestellen of een klein gezelschap, maar ook grotere gezelschappen kunnen uitstekend bij ons terecht. Maak indruk op uw gasten met onze prachtige, kleurrijke en feestelijk opgemaakte schalen voor feesten en partijen. Of bestel een Sushi Box De Luxe, met 50 stuks van onze beste gerechtjes, zoals Maki Avocado Tonijn, verschillende Nigiri, Flamed beef en Carpaccio. Bij grotere bestellingen bent u ook nog eens voordeliger uit!

BBQ catering in Nistelrode

Geeft u een feest en bent u op zoek naar geschikte catering? Voske’s BBQ & Sushi kan een compleet BBQ arrangement voor u verzorgen, inclusief privé kok. De kok zal bij u op locatie de lekkerste BBQ gerechten bereiden, zodat u daar geen omkijken naar heeft en u samen met uw gasten kunt genieten van al het lekkers. Ons BBQ assortiment is lekker uitgebreid en u kunt dit arrangement al aanvragen vanaf 10 personen. Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Meer weten over sushi en BBQ catering van Voske’s BBQ & Sushi?

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft over onze producten of één van onze diensten. Wij helpen u graag verder en geven u het advies dat u nodig heeft.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op