Skip to main content

Sushi bestellen Mariaheide

Bestel de allerlekkerste sushi van Veghel en omstreken bij Voske’s BBQ & Sushi! Wij bezorgen de beste, kraakverse sushi bij u thuis in Mariaheide. Door scherp in te kopen en overheadkosten laag te houden, kunnen wij de scherpste prijzen hanteren en toch topkwaliteit sushi bieden!

Kraakverse sushi, bezorgd in Mariaheide

Bij het maken van de sushi gebruiken wij alleen verse ingrediënten. De vis die in de sushi gaat, is altijd dagvers. Al die verse producten worden door ons gecombineerd met heerlijke kruiden in heerlijke smaakcombinaties. Kies uit vele soorten Maki, Nigiri en Sashimi, of maak een keuze uit verschillende Poké bowls met vis, vlees of vegetarisch. Kunt u niet kiezen? Ga dan voor één van de speciale Sushi Mix Boxen en laat u verrassen door de keuze van de chef!

Sushi, Poké bowls en nog veel meer

Naast het ruime sushi assortiment en de Poké bowls, kunt u bij ons ook terecht voor verschillende bijgerechten en maaltijden. Beef Teriyaki, Gyoza dumplings, garnalen spiesjes… Misschien is er iemand in uw gezelschap die niet zo’n zin heeft in Japanse gerechten. Geen probleem, wij bereiden ook carpaccio, een kipsaté menu of bijvoorbeeld een heerlijke Black Angus hamburger mét frietjes en salade. We hebben echt voor ieder wat wils! Kijk maar eens onder Maaltijden en Hapjes voor nog meer keuze.

BBQ Catering in Mariaheide

Geeft u een feest of organiseert u een evenement? Voske’s BBQ & Sushi verzorgt ook complete BBQ’s, inclusief een professionele kok die alles op vakkundige wijze voor u en uw gasten komt bereiden op locatie. Al bij feesten en bijeenkomsten vanaf 10 personen kunt u dit arrangement boeken bij u in Mariaheide. En wordt het een BBQ voor 50 personen of meer? Dan komt de kok gratis!

 Sushi voor evenementen

Natuurlijk kunt u voor uw evenement ook prachtig opgemaakte, kleurrijke schalen met sushi en andere Japanse gerechten bestellen. Dat staat niet alleen super feestelijk; de grote schalen zijn ook voordeliger! Neem een kijkje in het Sushi menu of neem contact met ons op voor de mogelijkheden, zodat we u precies kunnen leveren wat u nodig heeft!

Contact

Bestel eenvoudig direct online. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 06-33253121, of stuur ons een mailtje. Ook als u vragen heeft over onze service of onze producten, helpen wij u graag verder.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op