Skip to main content

Sushi bestellen in Heeswijk-Dinther

Voske’s BBQ & Sushi uit Veghel bezorgt de allerlekkerste sushi bij u thuis in Heeswijk-Dinther. De allerlekkerste, want wij gebruiken altijd alleen maar dagverse vis voor onze sushi gerechten. Bovendien zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk: door goed te letten op onze overhead kosten en slim in te kopen, betaalt u bij ons minder voor uw sushi dan bij andere sushi-aanbieders in de regio. Topkwaliteit dus, voor de beste prijs!

De beste sushi bezorgd in Heeswijk-Dinther

Onze sushi is vers en knapperig. Door de verse ingrediënten, heerlijke kruiden en bijzondere, smaakvolle combinaties zijn onze sushi gerechten van zeer hoge kwaliteit. Wij hebben een groot assortiment aan Urumaki, Maki, Temaki, Futomaki, Daron roll, Nigiri, en Gunkan. Ook maken wij voor u heerlijke Poké bowls, en natuurlijk hebben wij ook een aantal passende bijgerechten voor bij de sushi, zoals bijvoorbeeld yakitori, soep en salades. Met vis, vlees, vegetarisch, of een mix van verschillende soorten: neem een kijkje in ons assortiment en bestel de beste sushi van de regio! U kunt zich ook eens laten verrassen, en een speciale verrassingsbox van de chef laten bezorgen. Zo hoeft u niet te kiezen!

Sushi op uw evenement of feest

Wilt u graag sushi bestellen voor een groter gezelschap? Organiseert u een feest of een evenement? Voske’s BBQ & Sushi stelt de prachtigste en smakelijkste schalen voor u samen. Wij zorgen voor een feestelijke en kleurrijke opmaak; u zult zeker indruk maken bij uw gasten! De grote sushischalen zijn ook nog eens voordeliger.

BBQ met kok bij u in Heeswijk-Dinther

Voske’s BBQ & Sushi verzorgt ook BBQ’s mét kok op locatie. Dus heeft u een evenement of feest en wilt u daarbij de lekkerste BBQ gerechten serveren? Onze kok grilt, bakt en verzorgt de complete BBQ, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Voor groepen tot 50 personen kost de kok u €35,- per uur, maar vanaf 50 personen krijgt u de chef er gratis bij! De kok stelt verschillende BBQ pakketten samen. Geef ons uw wensen door, dan zorgen wij voor een heerlijk verzorgde BBQ bij u in Heeswijk-Dinther.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het bezorgen van sushi in Heeswijk-Dinther door Voske’s BBQ & Sushi? Of bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor u met een geheel verzorgde BBQ, inclusief kok? Neem dan even contact met ons op, zodat wij u uitgebreid kunnen vertellen over de verschillende assortimenten en mogelijkheden. Graag tot ziens!

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op