Skip to main content

Sushi en BBQ in Erp

Heeft u wat te vieren? Wilt u met uw collega’s wat lekkers bestellen? Of heeft u gewoon trek in sushi vanavond? Bestel dan bij Voske’s BBQ & Sushi! Wij bereiden de lekkerste dagverse sushi voor een hele scherpe prijs, en komen deze ook graag bij u in Erp bezorgen. Daarnaast kunt u bij ons voor feesten en evenementen ook terecht voor een geheel verzorgde BBQ, inclusief kok!

Dagverse sushi in Erp thuisbezorgd

Bekijk direct ons ruime assortiment aan sushi en andere hapjes en gerechten. We bereiden alles dagvers, met de beste ingrediënten en heerlijke kruiden. Dat maakt dat onze sushi zo lekker is: verse producten en heerlijke combinaties. Maki, Nigiri, Sashimi, maar ook Poké bowls, soep, yakitori, salades en nog veel meer: voor €4,50 bezorgen wij uw favoriete gerechten vers bij u thuis of op kantoor in Erp. Wilt u sushi bestellen voor een grotere groep? Kijk dan ook eens naar onze speciaal samengestelde schalen. Ze zijn prachtig opgemaakt en zien er feestelijk uit, maar ze zijn ook nog eens extra voordelig!

BBQ met chef

U kunt Voske’s BBQ & Sushi ook inschakelen voor een geheel verzorgde BBQ op uw feest of evenement, inclusief kok! Hij zal op vakkundige wijze, op een professionele BBQ, alle gerechten bereiden. U kunt zich bezighouden met uw gasten, en het eten wordt compleet verzorgd! U kunt al een BBQ met kok bestellen voor bijeenkomsten vanaf 10 personen. Betreft het een BBQ catering voor 50 personen of meer? Dan krijgt u de kok er gratis bij! Voor evenementen tot 50 personen kost de kok u slechts €35,- per uur.  Vraag eenvoudig een offerte aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bestel eenvoudig online of telefonisch

Bestel uw favoriete sushi gerechten of Poké bowl eenvoudig via de website, of laat u verrassen en proef nieuwe smaaksensaties door een verrassingsbox te bestellen. Heeft u vragen over onze sushi of onze cateringservice? Neem dan gerust even contact met ons op.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op